Ons

Verhaal

Het verhaal van de Mr Crab

Na vele jaren hard werken als de kapitein op de krab vissersboot ‘Mr. Crab ‘, in de koudste en wildste wateren op aarde, heeft de kapitein zijn ware passie gekozen, koken!

Omdat het de (krab) vissers altijd onder extreme en zware omstandigheden, vol met gevaren op dek. hun werk moeten doen. Is het van levensbelang dat ze dagelijks voedzaam en gezonde maaltijden eten. Onze kapitein, Mr Crab, nam dit heel serieus bij het koken voor zijn bemanning. Dagelijks nam hij verse vis of krab uit de vangst van de dag, mengde deze met de beste verse groenten en kruiden en voegde zijn passie en liefde eraan toe. Zijn bemanning zei vaak dat ze beter op de boot aten dan thuis aan de wal!

Dit bracht de kapitein aan het denken en daarom nam hij het als een missie op zich om zijn passie en liefde voor voedzame en gezonde zeevruchten te delen met de rest van de wereld aan de wal. Hij koos Amsterdam als locatie voor zijn restaurant, Mr Crab, om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van zijn seafood passie. Dat zou zomaar het geheim kunnen zijn wat de seafoodgerechten van Mr Crab zo uniek maakt.

Ons

Verhaal

Het verhaal van de Mr Crab

Na vele jaren hard werken als de kapitein op de krab vissersboot ‘Mr. Crab ‘, in de koudste en wildste wateren op aarde, heeft de kapitein zijn ware passie gekozen, koken!

Omdat het de (krab) vissers altijd onder extreme en zware omstandigheden, vol met gevaren op dek. hun werk moeten doen. Is het van levensbelang dat ze dagelijks voedzaam en gezonde maaltijden eten. Onze kapitein, Mr Crab, nam dit heel serieus bij het koken voor zijn bemanning. Dagelijks nam hij verse vis of krab uit de vangst van de dag, mengde deze met de beste verse groenten en kruiden en voegde zijn passie en liefde eraan toe. Zijn bemanning zei vaak dat ze beter op de boot aten dan thuis aan de wal!

Dit bracht de kapitein aan het denken en daarom nam hij het als een missie op zich om zijn passie en liefde voor voedzame en gezonde zeevruchten te delen met de rest van de wereld aan de wal. Hij koos Amsterdam als locatie voor zijn restaurant, Mr Crab, om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van zijn seafood passie. Dat zou zomaar het geheim kunnen zijn wat de seafoodgerechten van Mr Crab zo uniek maakt.