Welkom bij de eerste Seafood Bistro in Amsterdam

Made with love, passion and respect!

Na het succes van ons Restaurant Mr Crab, hebben we de eerste Seafood Bistro in het centrum van Amsterdam geopend!
Bij ons in Mr. Crab Bistro kunt u genieten van heerlijke visgerechten, bites en snacks, samen met cocktails van wereldklasse uit ons uitgebreide cocktailmenu.

Het verhaal van de Bistro
Het succes van het visrestaurant van Mr. Crab willen wij graag voortzetten, en openen we de allereerste seafood bistro ooit in hartje Amsterdam. De seafood bistro introduceert een geheel nieuw concept, met enkele kenmerkende gerechten van Mr. Crab restaurant.
Wij hebben 2 van de meest getalenteerde en bekende cocktailbartenders uit London ingevlogen, die een fantastisch aangepast cocktailmenu voor onze bistro hebben ontwikkeld. Alle visgerechten die in de bistro worden geserveerd, zijn perfect te combineren met een heerlijke cocktail. Variërend van een Mixed Grill for 2, fruit de mer king plateau hebben wij ook kleinere seafood gerechten en snacks, die perfect zijn om te delen.
Door elke dag de meest verse vangst van de dag te kiezen, verzekeren wij je de beste kwaliteit seafood bites in Amsterdam. Mr. Crab Bistro is de beste plek om vooraf een drankje en hapje te nuttigen voordat u een avondje uit gaat, u kunt uiteraard ook heerlijk komen lunchen. Wilt u buiten, thuis of op kantoor genieten van onze seafood dan kunt u de maaltijden natuurlijk ook meenemen ? Vraag de chef naar het take away menu.

We zien u gauw op het Rembrandsplein.

Neem een kijkje in ons menu!

Het Mr. Crab Bistro menu is gemaakt volgens de beste recepturen van wereldklasse en bestaat uit de beste en lekkerste hapjes, oesters, schaal/schelpdieren en natuurlijk heerlijke vis. Al onze vis, krab, kreeft, schelp/ schaaldieren worden dagelijks vers gevangen en worden geleverd tegelijkertijd met de beste biologische groenten en fruit. Versheid en heerlijk eten staan centraal in de culinaire droom van Mr. Crab ook in de Bistro.
Neem een paar gerechten om te delen met vrienden of ga voor een groter gerecht helemaal voor jezelf en geniet met een mooie cocktail,bubbel of een heerlijke wijn uit ons mooie, speciale en bijzondere assortiment in onze Bistro.

Openingstijden

Elke dag van 12:00 tot 23:00 uur

Mr Crab Bisto +3120 779 8264

Reserveren

MR. CRAB BISTRO

Openingstijden
Elke dag van 12:00 tot 23:00 uur
+3120 779 8264

Bistro

+3120 779 8264 Amstelstraat 7, Amsterdam 1017DA

Authorization
*
*
Password generation
Call Now Button