Welkom bij Mr.Crab Seafood Grill restaurant in Amsterdam

Made with love, passion and respect!

Hij is de nieuwe kapitein in de stad! Meneer Krab! Wil je meer weten over deze mysterieuze kapitein en zijn plannen?

Lees hier meer

Verhaal over Mr Crab

Na vele jaren van hard werken in de Mr. Crab-visserij in de koude en woeste  oceaanwateren over de hele  wereld, heeft de kapitein besloten zijn horizon te verbreden en zijn  roeping niet te missen , om kok te worden!

Het werk van krabvissers aan boord vindt plaats in de extreem zware omstandigheden dit gaat niet zonder gevaar. Voedzaam, gezond en biologisch voedsel op regelmatige basis is van groot belang. Onze kapitein Mr. Crab neemt het koken voor zijn team zeer serieus. Elke dag selecteert  hij verse vis, schaaldieren, kreeft en krab van de dagvangst, gemengd met de beste verse biologische groenten, kruiden en word dit mede door zijn passie voor het koken met veel liefde bereid. Teamleden zeiden vaak dat ze beter op het schip aten dan thuis aan de kust!

Het zette de kapitein aan het denken, en hij besloot de rest van zijn leven zijn liefde voor voedzame en gezonde en verse vis, schelp/schaaldieren, krab en kreeft met passie en liefde te gaan bereiden voor zijn nieuwe droom.  Voor zijn restaurant koos de kapitein Amsterdam, een mooie en grote stad met veel inwoners, zo kan hij zijn liefde en zijn passie voor zijn mooie visproducten met iedereen delen Dit is  het grote geheim achter het unieke concept van alle gerechten in  Mr. Crab-restaurant.

Kom binnen en laat je verrassen je zult heerlijke gerechten van Mr. Crab proeven. Tot ziens in ons restaurant.

 Voor zijn restaurant koos de kapitein Amsterdam, een mooie en grote stad met veel inwoners, zo kan hij zijn liefde en zijn passie voor zijn mooie visproducten met iedereen delen. 

Mr. Crab menu is gemaakt van de meest verse producten en ingrediënten. Elke dag hebben we de meest verse vangst van vis, schelp/schaaldieren, kreeft, krab nog meer. Door middel van de best uitgekozen leveranciers selecteren we de beste biologische groenten en fruit, daarom zijn onze gerechten niet alleen buitengewoon lekker, maar ook biologisch verantwoord! Restaurant Mr.Crab richt zich altijd op verse en heerlijk bereide gerechten. Vissen moeten zwemmen, dus duik in onze wijnkaart wij hebben een bijzondere selectie aan exclusieve wijnen weten te bemachtigen wat mooi en perfect aansluit op ons menu, uiteraard hebben wij ook andere heerlijke drankjes om de lunch of diner compleet te maken.

Wilt u weten wat er vandaag voor lekkers in onze dagvangst verkrijgbaar is van Mr. Crab zit? Bekijk onze menukaart

Openingstijden:

Elke dag van 12:00 tot 23:00 uur

MR CRAB RESTAURANT +3120 891 5959

Reserveringen

MR. CRAB RESTAURANT

Openingstijden:
Elke dag van 12:00 tot 23:00 uur
+3120 891 5959

+3120 891 5959  Nieuwezijds, Voorburgwal115, Amsterdam 1012RH

Authorization
*
*
Password generation
Call Now Button