Ons

Verhaal

Er is een nieuwe kaptein in Amsterdam, Mr. Crab! Wil je meer weten over deze mysterieuze kaptein en zijn missie?

Lees hier dan snel verder!

 

HAVE A NICE CATCH!

Ons

Verhaal

Er is een nieuwe kaptein in Amsterdam, Mr. Crab! Wil je meer weten over deze mysterieuze kaptein en zijn missie?

Lees hier dan snel verder!

 

HAVE A NICE CATCH!

Ons

Menu

De menukaart van Mr.Crab staat vol met mooie verse producten en ingredienten. Zo krijgen we dagelijks een verse “Catch” binnen in ons restaurant van de beste vis en schaaldieren. Aan de wal selecteren we de beste biologische groentes en fruit, waardoor al onze gerechten niet alleen heel lekker maar ook biologisch verantwoord zijn! Versheid, kwaliteit en lekker eten staan centraal in de beleving van Mr. Crab. En omdat een vis moet zwemmen kunt u gerust een duik nemen in onze selectie van exclusieve wijnen en andere dranken.

Benieuwd wat Mr. Crab vandaag weer heeft gevangen? Neem gerust een kijkje in onze menukaart?

Onze

VACATURES

Zoek je een nieuwe uitdaging in je cariere? Blijf dan niet aan de wal staan maar spring aan boord bij Mr. Crab en kijk
welke functies er beschikbaar zijn! Reageer snel.

 • ASSISTANT RESTAURANTMANAGER - PER DIRECT -
  Dit betreft een zelfstandige en verantwoordelijke functie. In de afwezigheid van de restaurant manager geef jij de leiding aan het hele team en rapporteer je rechtstreeks aan de restaurant manager.
  Bekijk volledige vacature
 • CHEFKOK IN NIEUW SEAFOOD RESTAURANT
  Als chefkok heb je ruime ervaring met het bereiden van de diverse seafoodgerechten. Jij bent verantwoordelijk voor het zelfstandig kunnen draaien van zowel de warme als de koude kant in de keuken. Het maken van de mise en place en het bereiden van alle lunch en diner gerechten. Tevens heb je ruime ervaring in het aansturen van een keukenteam en heb je goede communicatie eigenschappen.
  Bekijk volledige vacature
 • ZELFSTANDIG WERKEND KOK M/V
  Als zelfstandig werkend kok assisteer je het gehele keukenteam bij bijvoorbeeld het maken van de mise en place, en het opzetten van diverse gerechten. Je werkt zelfstandig en in teamverband aan zowel de warme als de koude kant in de keuken. We zijn op zoek naar een ervaren, enthousiaste, leergierige, hardwerkende zelfstandig werkend kok met een passie voor seafood.
  Bekijk volledige vacature
 • RUNNERS - PER DIRECT -
  Als "runner" ben je de ondersteuning van het bediend personeel. Je brengt de gerechten naar de juiste tafels en draagt zorg voor een schone werkomgeving. Je kan overal ingezet worden binnen het hele team van Mr. Crab. Voor deze functie zijn we op zoek naar een hardwerkende collega met een positieve attitude! Heb je geen ervaring? … dan staan we je graag bij met een training.
  Bekijk volledige vacature
 • MEDEWERKERS BEDIENING - PER DIRECT -
  Als medewerker bediening ben jij degene die de mensen aan de tafels helpt met een glimlach en ze een onvergetelijke, gezellige en smaakvolle avond bezorgd! Tevens voorzie je ze van advies bij de keuze van gerechten en/of wijnen.
  Bekijk volledige vacature