Maa-Zon 12.00- 22.00
Telefoon:      (+31) 020 341 8658
E-mail:           zuidas@mrcrab.nl
Adres:   Gelderlandplein 207,                                 1082 LW Amsterdam

 

Maa - Zon 12.00 - 23.00
Telefoon:      (+31) 020 891 5959
E-mail:           info@mrcrab.nl
Adres:   Nieuwezijds Voorburgwal 115,                   1012 RH Amsterdam
crab-bistro
Maa - Zon 12.00 - 23.00
Telefoon:      (+31) 020 779 8264
E-mail:      bistro@mrcrab.nl
Adres:   Amstelstraat 7,                                         1017 DA Amsterdam

FOLLOW:

ons-verhaal-header-background

Ons Verhaal Mr. Crab

Wie is Mr.Crab?

Alles over Mr.Crab

oester

Elke dag vers!

Biologisch verantwoord!

Met passie en liefde bereid!

Ons verhaal Mr. Crab

We aim to inspire

Na vele jaren van hard werken in de Mr. Crab-visserij in de koude en woeste oceaanwateren over de hele wereld, heeft de kapitein besloten zijn horizon te verbreden en zijn  roeping niet te missen, om kok te worden!

Het werk van krabvissers aan boord vindt plaats in de extreem zware omstandigheden dit gaat niet zonder gevaar. Voedzaam, gezond en biologisch voedsel op regelmatige basis is van groot belang. Onze kapitein Mr. Crab neemt het koken voor zijn team zeer serieus. Elke dag selecteert hij verse vis, schaaldieren, kreeft en krab van de dagvangst, gemengd met de beste verse biologische groenten, kruiden en word dit mede door zijn passie voor het koken met veel liefde bereid. Teamleden zeiden vaak dat ze beter op het schip aten dan thuis aan de kust!

Het zette de kapitein aan het denken, en hij besloot de rest van zijn leven zijn liefde voor voedzame en gezonde en verse vis, schelp/schaaldieren, krab en kreeft met passie en liefde te gaan bereiden voor zijn nieuwe droom. Voor zijn restaurant koos de kapitein Amsterdam, een mooie en grote stad met veel inwoners, zo kan hij zijn liefde en zijn passie voor zijn mooie visproducten met iedereen delen Dit is het grote geheim achter het unieke concept van alle gerechten in Mr. Crab-restaurant.

Love

Passion

Respect